Assortiment versproducten Boekel AGF

Wij bieden een breed totaalassortiment aardappelen, groente, fruit (AGF) en de bewerkte varianten aan.
De groente en fruit zijn echt een kleine greep van een ruim assortiment, we hebben dagelijks 700 producten vers op voorraad en jaarlijks verkopen we ruim 3000 verschillende producten. Hiernaast bieden we per jaargetijde ook seizoensproducten aan. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit streekproducten.

Voor een betere ecologische voetafdruk kies je onze ‘No Waste, Great Taste’ producten.

Naast de AGF hebben we noten, zuidvruchten, cress, kruiden, Aziatische producten, verse soepen, sappen, salades, eieren… en in onze eigen snijkeuken maken we maatwerk op klantwens. Op de website vind je een selectie van ons assortiment dat steeds verder wordt uitgebreid.

Je kan pdf’s downloaden van onze actuele assortimentslijst en assortiment noten-zuidvruchten-delicatessen. Via ons bestelsysteem kan je ons gehele assortiment bekijken en je bestelling plaatsen. Wil je meer informatie, dan kan je contact met ons opnemen.

Dit is het overzicht van onze product-groepen:

Aardappelen

Boekel AGF aardappelen aardappels frietjes

Champignons

Boekel AGF champignons

Fruit

Boekel AGF fruit

Groente

Gesneden groente

Kruiden

Boekel AGF kruiden

Gesneden fruit

Boekel AGF gesneden fruit

Cress

Overig

Noten, zuidvruchten, delicatessen

Boekel AGF noten zuidvruchten delicatessen

Aziatische
producten

Boekel AGF assortiment aziatisch

Wij hanteren de strengste normen; ons personeel, de productieruimte en apparaten zijn HACCP gecertificeerd. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem. Bedrijven die met voedsel omgaan voorkomen hiermee dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt. Van elke fase in de productie brengt het bedrijf in kaart wat er fout kan gaan en hoe dit kan worden voorkomen.

Door de uitmuntende contacten met diverse toeleveranciers, zijn wij in staat om veilingverse, sappige vruchten en knapperige groenten in ons totaalassortiment te voeren.

Onze producten zijn gesorteerd op smaak, prijs en kwaliteit. Tevens zijn de producten op maat te bestellen, in de vorm van gesneden producten en samengestelde pakketten, en met diverse verpakkingsmethodes.

De productkennis van onze toegewijde medewerkers draagt bij aan een optimaal verzorgd assortiment.

> Assortimentslijst actueel [pdf]> Noten, zuidvruchten en delicatessen – Aanbodlijst [pdf]
INLOGGEN BESTELBOX InOne
KLANT WORDEN
CONTACT
BOEKEL AGF ON TWITTER

“Versheid in zijn element”.