Assortiment

Wij bieden een breed totaalassortiment aardappelen, groente, fruit en de bewerkte varianten aan.
Ons vaste assortiment bevat ruim 700 producten op voorraad, jaarrond leveren we zo’n 3000 verschillende producten in groente en fruit. Hiernaast bieden we per jaargetijde ook seizoensproducten aan. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit streekproducten. Op de website vindt u een selectie van ons assortiment dat steeds verder wordt uitgebreid.

U kunt pdf’s downloaden van onze algemene assortimentslijst en assortiment noten-zuidvruchten-delicatessen. Via ons bestelsysteem kunt u ons gehele assortiment bekijken en uw bestelling plaatsen. Wenst u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen.

Dit is het overzicht van onze product-groepen:

Aardappelen

Boekel AGF aardappelen aardappels frietjes

Champignons

Boekel AGF champignons

Fruit

Boekel AGF fruit

Groente

Gesneden groente

Kruiden

Boekel AGF kruiden

Gesneden fruit

Boekel AGF gesneden fruit

Cress

Overig

Noten, zuidvruchten, delicatessen

Boekel AGF noten zuidvruchten delicatessen

Wij hanteren de strengste normen; ons personeel, de productieruimte en apparaten zijn HACCP gecertificeerd. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem. Bedrijven die met voedsel omgaan voorkomen hiermee dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt. Van elke fase in de productie brengt het bedrijf in kaart wat er fout kan gaan en hoe dit kan worden voorkomen.

Door de uitmuntende contacten met diverse toeleveranciers, zijn wij in staat om veilingverse, sappige vruchten en knapperige groenten in ons totaalassortiment te voeren.

Onze producten zijn gesorteerd op smaak, prijs en kwaliteit. Tevens zijn de producten op maat te bestellen, in de vorm van gesneden producten en samengestelde pakketten en met diverse verpakkingsmethodes.

De productkennis van ons toegewijde personeel draagt bij aan een optimaal verzorgd assortiment.

> Assortimentslijst algemeen [pdf]> Noten, zuidvruchten en delicatessen – Aanbodlijst [pdf]
INLOGGEN BESTELBOX InOne
INLOGGEN BESTELSYSTEEM Boekel
CONTACT
BOEKEL AGF ON TWITTER

“Versheid in zijn element”.