Blog

Wij willen je graag op de hoogte houden van de belangrijke zaken omtrent de groente- en fruitontwikkelingen. Mocht je interessante nieuwtjes hebben, dan staan we er uiteraard voor open om deze op onze site te plaatsen. Ook vinden wij jouw mening erg belangrijk. Opmerkingen en suggesties kan je met ons delen via het kopje contact.

Boekel AGF Maitake paddenstoel

Maitake paddenstoel

Ken je de Maitake paddenstoel al?

Er wordt steeds meer gekokkereld met vele soorten paddenstoelen, van normale bekende paddenstoelen tot en met de nog wat onbekendere paddenstoelen. Plantaardig eten en koken is de trend!
LEES VOLLEDIG ARTIKEL

SamenLoop voor Hoop 💪

Bij deze eerste editie van de “SamenLoop voor Hoop” in Rosmalen was het lekker druk. Een van onze relaties, Breton sur Place, stond er met een mooie foodtruck.

Boekel AGF heeft hier fruit voor gesponsord omdat we het belangrijk vinden om positief bij te dragen aan de maatschappij. Onze medewerker Kyrha (accountmanager en chefkok) heeft ook een handje geholpen.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL
Boekel AGF, Breton sur Place, SamenLoop voor Hoop Rosmalen, KWF
Boekel AGF vaderdag moederdag blog

Moederdag en vaderdag

Een kleine geschiedenis van de oorsprong en de moderne versie van moederdag en vaderdag. Bij Boekel AGF zetten we onze mensen graag in het zonnetje.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

No Waste

Beter voor het milieu, de ecologische voetafdruk en jouw portemonnee. No Waste, Great Taste!

LEES VOLLEDIG ARTIKEL
Boekel AGF No Waste
Boekeldonk Oeteldonk carnaval

Carnaval

Boekeldonk in Oeteldonk. Een kleine geschiedenis van carnaval.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

Boekel AGF op Horecabeurs Noord Brabant

Boekel AGF Horecagroothandel stond met mooie verse producten op de 7e editie van Horecabeurs Noord Brabant, in Autotron Rosmalen.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL
Boekel AGF horecagroothandel op Horecabeurs Noord Brabant
Boekel AGF cressperience Koppert Cress

Professional Barista & Cressperience bij Koppert Cress

Recent organiseerde Boekel AGF een inspirerende dag. We begonnen met verse zelfgebrande koffie en een rondleiding in ons nieuwe pand in ‘s-Hertogenbosch. Daarna gingen we naar Koppert Cress voor een uitgebreide Cressperience.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

Boekel AGF op Horecabeurs Goes

Nu Boekel AGF 7 jaar bestaat, wordt het tijd voor een volgende stap. Onze eerste beurs, Horecabeurs Goes, is succesvol verlopen.

LEES VOLLEDIG ARTIKEL
Boekel AGF stand 148 Horecabeurs Goes 2018
Boekel AGF Sinterklaas en appeltjes van oranje

Sinterklaas en appeltjes van oranje

In november komt Sinterklaas elk jaar weer in Nederland aan en in december vieren we pakjesavond. De schoentjes worden gezet, gevuld met een lekkere wortel voor het paard en van oudsher eten we ‘appeltjes van oranje’. Wat zijn dit voor appeltjes?

LEES VOLLEDIG ARTIKEL

“Versheid in zijn element”.