Boekel AGF Horecagroothandel deelname aan Horecava 2020


Wauw, wat hebben we vier geslaagde en gezellige dagen gehad op de Horecava beurs afgelopen week. Horecava is de vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche. Dit jaar vond de beurs plaats van 13 januari tot en met 16 januari 2020. Er waren ruim 70.000 bezoekers en maar liefst 768 exposanten, waar wij er één van waren.

Boekel AGF deelname Horecava 2020

Onze nieuwe stand

Ook voor deze beurs ontwikkelden we een prachtige eigen stand waar jullie een selectie van onze verse producten konden zien, ruiken en proeven. Er kon ook een lekker drankje gedronken worden, want dit mag natuurlijk niet ontbreken op de Horecava. Onze stand stond naast die van de firma Koppert Cress uit Monster, al jarenlang onze leverancier van heerlijke en bijzondere cressen. Een perfecte locatie voor ons.

Boekel AGF deelname Horecava 2020

Tijdens deze gezellige en inspirerende dagen hebben we met heel veel restaurant-eigenaren en chefkoks onze passie kunnen delen over onze agf-producten en konden jullie direct zien waar we als bedrijf voor staan.
Jullie wisten ons massaal te vinden en onze bestaande klanten zochten ons op om gezellig een praatje te maken en een drankje te drinken.

Boekel AGF deelname Horecava 2020

Onze deelname is voor ons een groot succes geweest en als je ons vraagt of we volgend jaar weer op de Horecava te vinden zijn, dan is ons antwoord: “JA, we hebben ons al ingeschreven!”

Boekel AGF deelname Horecava 2020

Tot volgend jaar op de Horecava, 11 januari tm 14 januari 2021 in de RAI Amsterdam.

INLOGGEN BESTELBOX InOne
KLANT WORDEN
CONTACT
BOEKEL AGF ON TWITTER

Boekel AGF “Versheid in zijn element”.