Cas Spijkers Academie & Boekel AGF

Deze opleiding is vernoemd naar één van de bekendste koks van Nederland: Cas Spijkers. Cas Spijkers is in 2011 overleden, maar is steeds intensief bij ”zijn” opleiding betrokken geweest. De Cas Spijkers Academie zal zijn kookkunst levend houden en blijven promoten. In naleving van Cas daagt de Cas Spijkers Academie koks uit tot het uiterste te gaan om een culinair topniveau te bereiken. En dat allemaal sinds 19 september 2007, dus inmiddels al 10 jaar lang.

Vestigingen Cas Spijkers Academie

Boekel AGF CSA Cas Spijkers Academie Josper Nederland

In Nederland zijn drie vestigingen van de Cas Spijkers Academie. Deze zijn gevestigd in Nijmegen, Breda en Twente. De academie is bedoeld voor jonge veelbelovende koks, bijzondere sommeliers en talentvolle gastheren en gastvrouwen. Talenten die al werken bij een gerenommeerd restaurant komen in aanmerking om een van de opleidingen te volgen. De fijne kneepjes van het culinaire vak worden geleerd door meesterkoks en topkoks. De beste sommeliers, gastheren en -vrouwen staan klaar om hun expertise te delen. De studenten leren om op het allerhoogste culinaire niveau te presteren. Via deze opleidingen worden ze klaargestoomd om hun kennis en vaardigheden in topbedrijven uit te gaan oefenen. Zowel modern als klassiek vakmanschap komt aan bod. De begeleiding wordt altijd gedaan door toppers die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben.

Officieel erkend diploma Culinair Toptalent

Boekel AGF CSA Cas Spijkers Academie Josper Nederland

Deze opleiding levert de student bij goed gevolg een officieel erkend diploma op, alsmede een specifiek diploma van de Cas Spijkers Academie voor Culinair Toptalent. Hiermee gaan uiteraard veel deuren open want slechts een beperkt aantal studenten komt in aanmerking om de opleiding te mogen volgen. Tijdens de studie werken de studenten ook mee aan mooie projecten.

Masterclass Josper Nederland

Boekel AGF CSA Cas Spijkers Academie Josper Nederland
Recent was er een masterclass van Josper Nederland op het Horeca Innovatie Plein.
Zowel Boekel AGF als leerlingen van de Cas Spijkers Academie waren hierbij aanwezig. De passie voor grillen stond deze dag centraal. De studenten bereidden allerlei heerlijkheden, en maakten hierbij onder anderen enthousiast gebruik van de groente, fruit, kruiden en andere verse producten van Boekel AGF.
Boekel AGF CSA Cas Spijkers Academie Josper Nederland

“Versheid in zijn element”.

INLOGGEN BESTELBOX InOne
KLANT WORDEN
CONTACT
BOEKEL AGF ON TWITTER