Boekel AGF Horecagroothandel staat op Horecabeurs Goes 2018

Op 01-01-2018 heeft Boekel AGF Horecagroothandel haar 7e verjaardag gevierd. Dat was een mooi moment om een nieuwe stap in gang te zetten. Onze eigen stand op een beurs leek een logisch vervolg.

Boekel AGF Horecabeurs Goes Hal 1 Noordzeehal stand 138

De stand van Boekel AGF op Horecabeurs Goes

De eerstvolgende horecagerelateerde beurs was Horecabeurs Goes. Er was nog een mooi plekje vrij dus de beslissing om daar te gaan staan werd snel genomen. Bij Boekel AGF pakken we alles graag op een persoonlijke manier aan. Na een korte brainstorm-sessie was duidelijk dat we zelf onze eigen stand gingen ontwerpen.

De voorbereidingen voor de Horecabeurs

Boekel AGF horecabeurs Goes 2018

Naast verstand van aardappelen, groente en fruit hebben we ook de expertise in huis om zelf een stand te ontwerpen en maken. We waren het al snel eens, het moest een mooie, sobere stand worden met de nadruk op onze verse producten en ons brede assortiment. Ook vier van onze kernwaardes (passie, flexibel, klantgericht en samenwerken) kregen een prominent plekje. Zowel de wanden als een compleet barmeubel ontwierpen en produceerden we zelf. De grootste uitdaging was de korte tijd die we hadden om dit alles te realiseren, maar Boekel AGF gaat een uitdaging niet uit de weg. Met inzet en teamwork is het gelukt om alles binnen de deadline af te krijgen.

De beurs, stand 148

Boekel AGF opbouw stand horecabeurs Goes 2018

Het opbouwen van de stand verliep voorspoedig. De laatste details werden nog ingevuld op de vroege ochtend van de eerste beursdag. Onze verse producten werden prominent uitgestald, drankjes werden koel gelegd… wij waren er helemaal klaar voor.

Boekel AGF horecabeurs Goes dag 1

De beursdagen, maandag 5 en dinsdag 6 maart 2018

Het waren twee drukke, maar mooie dagen. We kijken terug op een geslaagde beurs die wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar zal zijn.

Boekel AGF horecabeurs Goes dag 2
Boekel AGF stand 148 Horecabeurs Goes 2018

Heb je zelf een mooie toepasselijke foto van een van onze producten? Je kan deze op onze Facebook-pagina posten of op InstagramTag ons, gebruik #BoekelAGF en wie weet delen we jouw post!

INLOGGEN BESTELBOX InOne
KLANT WORDEN
CONTACT
BOEKEL AGF ON TWITTER

“Versheid in zijn element”.