Boekel AGF Horecagroothandel staat op Horecabeurs Noord Brabant 2018

Na onze succesvolle deelname aan Horecabeurs Goes leek het Boekel AGF Horecagroothandel een mooie stap om een ‘thuiswedstrijd’ te spelen. We stonden op de 7e editie van Horecabeurs Noord Brabant in Autotron Rosmalen met mooie verse producten.

Horecabeurs Noord Brabant HBNB Boekel AGF

De stand van Boekel AGF op Horecabeurs Noord Brabant

De indeling van Horecabeurs Noord Brabant leende zich helaas niet voor het bouwen van onze eigen stand zoals bij de Horecabeurs in Goes. Bij Boekel AGF pakken we alles graag op een persoonlijke manier aan dus besloten we dat we een aangepaste versie zouden maken.

De voorbereidingen voor de Horecabeurs

Boekel AGF Horecagroothandel op Horecabeurs Noord Brabant 2018

Op vrijdag mocht de stand opgebouwd worden. In lijn met onze persoonlijke aanpak, gingen we dat ook deze keer zelf doen. Hanneke nam stagiaire Lynn mee en ze hadden het samen snel voor elkaar. De invulling met verse producten bewaarden we natuurlijk tot de beursdag.

De beurs, stand 39

Boekel AGF Horecabeurs Noord Brabant 2018

De laatste details werden nog ingevuld op de vroege ochtend van de eerste beursdag. Onze verse producten werden mooi uitgestald, wij waren er helemaal klaar voor.

Boekel AGF Horecagroothandel Horecabeurs Noord Brabant 2018

De beursdagen, maandag 10 en dinsdag 11 september 2018

Het waren twee drukke, maar mooie dagen. We kijken terug op een geslaagde beurs.

Boekel AGF Horecabeurs Noord Brabant 2018
Boekel AGF Horecabeurs Noord Brabant 2018

Heb je zelf een mooie toepasselijke foto van een van onze producten? Je kan deze op onze Facebook-pagina posten of op InstagramTag ons, gebruik #BoekelAGF en wie weet delen we jouw post!

INLOGGEN BESTELBOX InOne
KLANT WORDEN
CONTACT
BOEKEL AGF ON TWITTER

“Versheid in zijn element”.