Bewust met groente en fruit omgaan

Met zijn allen gooien we in Nederland een heleboel etenswaren weg. Groente en fruit die er een beetje afwijkend uitzien, worden afgekeurd voor de verkoop. De consument wilde alleen een perfect uitziend bordje eten voorgeschoteld krijgen. Gelukkig is deze tendens nu een beetje op z’n retour. Ook een komkommer die niet helemaal recht is, smaakt prima en deze wordt nu niet meer afgekeurd.

Boekel AGF organiseert: Duurzaamheidsdag No Waste!

Recent organiseerden we een mooi project: Duurzaamheidsdag No Waste! We stelden een kraampje op met daarin diverse soorten groente, fruit, cress en kruiden die kwalitatief nog prima waren, maar bij voorkeur wel zo snel mogelijk verwerkt moesten worden. Kyrha, onze key-accountmanager, heeft altijd als chefkok gewerkt. Hij stelde lekkere gerechten samen met de producten. Joris ondersteunde hem op deze dag.

Samen voor No Waste

Boekel AGF haalt zoveel mogelijk producten zelf bij plaatselijke leveranciers, we werken graag met streekproducten. Op deze manier houden we zoveel mogelijk rekening met het milieu en onze ecologische voetafdruk. Bovendien ben je op deze manier echt verzekerd van dagverse kwaliteit.

Boekel AGF gaat voor No Waste

Nieuw in ons assortiment: No Waste Salade en Mixen

Wil jij ook jouw ecologische voetafdruk verbeteren?
Dan bestel je eenvoudig onze nieuwe producten.
De inhoud is wisselend, laat je verrassen voor een voordelige prijs!

  • No Waste Fruitsalade
  • No Waste Groentemix
  • No Waste Rauwkostmix

Als we allemaal ons steentje bijdragen kunnen we uiteindelijk zoveel mogelijk op No Waste basis gaan werken. Op de producten die we gebruikten op de Duurzaamheidsdag plakten we een stickertje met de tekst “Bedankt! U heeft mij gered!” zodat voor iedereen ook duidelijk was dat deze producten anders misschien bij de derving terecht waren gekomen. Het was een geslaagde dag die het startsein is voor meer mooie projecten.

Hou ons in de gaten, dit wordt vervolgd.

No Waste, Great Taste

Heb je zelf een mooie toepasselijke foto van een van onze producten? Je kan deze op onze Facebook-pagina posten of op InstagramTag ons, gebruik #BoekelAGF en wie weet delen we jouw post!

INLOGGEN BESTELBOX InOne
KLANT WORDEN
CONTACT
BOEKEL AGF ON TWITTER

“Versheid in zijn element”.