SAMENLOOP VOOR HOOP 💪

Begin september werd er landelijk een weekend georganiseerd met diverse estafettes voor het goede doel. Allerlei gemeentes deden mee, de opbrengst was voor KWF.

SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. 

‘s Avonds en ‘s nachts brandden er kaarsen in de vaak prachtig versierde kaarsenzakken langs de wandelroute. Dit maakte het wandelen in het donker heel bijzonder. De kaarsenzakken zijn versierd en bevatten vaak een persoonlijke boodschap.

Verschillende basisscholen hebben bijgedragen aan de actie door hun leerlingen kaarsenzakken te laten versieren. Op deze manier worden kinderen ook al op jonge leeftijd bewust gemaakt van hun eigen rol in, en hun bijdrage aan de maatschappij.

Boekel AGF, Breton sur Place, SamenLoop voor Hoop Rosmalen, KWF

Breton sur Place & Boekel AGF

Bij deze eerste editie van de “SamenLoop voor Hoop” in Rosmalen was het lekker druk. Een van onze relaties, Breton sur Place, stond er met een mooie foodtruck.

Boekel AGF heeft hier fruit voor gesponsord omdat we het belangrijk vinden om positief bij te dragen aan de maatschappij. Onze medewerker Kyrha (accountmanager en chefkok) heeft ook een handje geholpen.

Gelukkig was het erg mooi weer. Meerdere ondernemers zorgden voor eten en drinken, en er was allerlei vermaak voor groot en klein, waaronder live muziek. Ook aan de mensen die niet meeliepen maar wel kwamen aanmoedigen, werd dus gedacht. Met z’n allen werd er een prachtig evenement neergezet.

Boekel AGF, Breton sur Place, SamenLoop voor Hoop Rosmalen, KWF

De opbrengst van SamenLoop voor Hoop in Rosmalen

Door de 1100 lopers (verdeeld over 45 teams) is er € 150.122,- opgehaald voor KWF. Na 24 uur lang estafettelopen op het parkeerterrein naast het Rodenborch College werd het bedrag zondagmiddag bekend gemaakt. Bijna € 10.000,- werd opgehaald door ruim 200 kinderen die deelnamen aan de kinderloop 💜.
Een prachtig bedrag.

Heb je zelf een mooie toepasselijke foto van een van onze producten? Je kan deze op onze Facebook-pagina posten of op InstagramTag ons, gebruik #BoekelAGF en wie weet delen we jouw post!

INLOGGEN BESTELBOX InOne
KLANT WORDEN
CONTACT
BOEKEL AGF ON TWITTER

“Versheid in zijn element”.