Vers fruit voor Swirl’s

Op dit moment zitten we volop in het festivalseizoen. In zowel Nederland als België vindt elk weekend wel een festival of ander festijn plaats. Waar de feestende mens niet altijd bij stilstaat, is dat de innerlijke mens ook gevoed wil worden. De voorbereiding hiervan begint al lang voordat de festivals van start gaan. In ons geval: welke soorten fruit zijn er beschikbaar en gewenst, en hoeveel kilo is hiervan per fruitsoort nodig?

Boekel AGF vers fruit Swirl's festival

Als het gemiddelde mens nog heerlijk ligt te slapen, zijn wij al druk aan het werk. In onze eigen snijkeuken bereiden we het mooiste verse fruit dat je kan proeven als je bijvoorbeeld een overheerlijke Swirl bestelt. De meest lekkere combinaties met vers fruit worden gemaakt. Natuurlijk mag je ook zelf een keuze maken uit de bakken met diverse soorten los fruit. Nadat alle bakjes naar wens zijn klaargemaakt, worden ze in de gekoelde bus geladen. Na een laatste controle gaat een van onze chauffeurs vervolgens de weg op om de producten af te leveren bij het betreffende festival.

Boekel AGF Swirl vers fruit festival

Ga je dit weekend naar het Lowlands Festival in Biddinghuizen? Dan heb je het geluk dat je daar ons mooie fruit kan proeven want dit is een van de festivals waar we aan leveren. Zoek de stand met Swirl’s en het grote genieten kan beginnen.

Boekel AGF Swirl's Lowlands Festival Biddinghuizen

Recent hebben we vers fruit geleverd op Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Van onze aankomst deden we live verslag op Facebook. We leveren bij festivals door het hele land dus je kan ons verse fruit overal tegenkomen.

#zwartecross #swirl #fruit

Geplaatst door Boekel AGF Horecagroothandel op Zaterdag 15 juli 2017
Boekel AGF vers fruit Swirl Zwarte Cross
INLOGGEN BESTELBOX InOne
KLANT WORDEN
CONTACT
BOEKEL AGF ON TWITTER