Bedrijfsprofiel

Onze aanpak is persoonlijk. U heeft een vaste contactpersoon en chauffeur. Door eigen logistiek kunnen we vers en op tijd leveren. Wij streven naar een optimaal samenwerkingsverband met u als klant. Loyaliteit wordt beschouwd als de drijfveer in onze organisatie. Dit bereiken wij door uw specifieke wensen mee te nemen in onze snelle en betrouwbare service. U kiest zelf bijvoorbeeld uit onze vele bestelmogelijkheden welke het beste bij u past.

Afhankelijk van uw locatie en de benodigde aardappelen, groente en fruit komen wij dagelijks bij u leveren, 6 dagen in de week en op zondagochtend. Dit 52 weken per jaar. Leveringen kunnen in overleg vroeg in de ochtend plaatsvinden, nog voordat uw bedrijf geopend is. Bij voorkeur spreken we vaste leverdagen af. Zo kunnen we bijvoorbeeld 2 of 3 vaste dagen afstemmen, om uw zaak aan te leveren.

Elke week hebben wij versaanbiedingen, hier brengen wij u desgewenst telefonisch of per e-mail van op de hoogte. Schrijf u in om automatisch elke maandag onze weekaanbieding te ontvangen. We geven u ook handige tips en weetjes over het product.

Het leveren van kwaliteit staat bij Boekel AGF hoog in het vaandel. Het kwaliteitszorgsysteem is gedocumenteerd in een modulair opgesteld handboek. Per bedrijfsonderdeel zijn één of meerdere onderdelen uit het handboek van toepassing.

Omdat we vanzelfsprekend veel waarde hechten aan hygiëne, zijn we aangesloten bij Food Compass en werken we volgens de door hen opgestelde richtlijnen.

INLOGGEN BESTELBOX InOne
KLANT WORDEN
CONTACT
BOEKEL AGF ON TWITTER

“Versheid in zijn element”.