Onze leveranciers

Boekel AGF Horecagroothandel streeft naar de hoogste kwaliteit en meest verse producten. Wij werken samen met diverse groente- en fruitveilingen door heel Nederland. Daarnaast hebben we een aantal vaste leveranciers. Met veel van onze leveranciers werken we al jaren nauw samen en elke leverancier selecteren we om zijn of haar eigen specialisme, zodat wij dit kunnen doorvertalen in het beste maatwerk.

Tevens hebben we leveranciers uit onze eigen regio. Kerkdriel is beroemd om “het witte goud”, onze champignons en paddenstoelen zijn de beste van het hele land. We zitten midden in het groente- en fruitteeltgebied en daar pluk ook jij de voordelen van. Je krijgt hiermee een mooi en dagelijks vers streekproduct, waarbij we uiteraard rekening houden met de wisselende seizoenen.

Wij hebben onze eigen snij-afdeling. Dagelijks beginnen wij vroeg, al om 4:00 in de ochtend, met het vers bereiden van alle gesneden soorten groente en fruit. Per unieke soort of tot verschillende mooie mixen. De samenstelling kunnen onze bedrijfskoks voor je maken, of je kan zelf naar eigen receptuur samenstellen. Voor ons heeft het de prioriteit dat we met je mee kunnen denken. Onze bedrijfskoks kunnen desgewenst een menukaart mee samenstellen en meer informatie geven over de seizoensproducten, streekproducten en verschillende samenstellingen.

Wil je meer weten over hoe zowel leveranciers als klanten onze samenwerking beoordelen?
Lees hieronder enkele reviews van leveranciers of klik door naar reviews van klanten.

Mark van Heumen
Taste Sensations, leverancier taugé en kiemgroenten

Wij werken al een jaar of vijf samen met leverancier Taste Sensations. Deze levert taugé en diverse kiemgroenten. We vroegen Mark naar de sterke punten van Taste Sensations en Boekel AGF.

“Taste Sensations onderscheidt zich door een unieke combinatie van service en maatwerk. De lijntjes naar de klanten zijn kort. Dit moet ook wel omdat het om dagverse natuurproducten gaat. ’s Nachts wordt er geoogst, het product wordt direct verwerkt en het streven is de orders uiterlijk 10:00 uur de deur uit te hebben.

Om maatwerk en flexibiliteit te kunnen waarborgen is Taste Sensations selectief in welke klanten aangenomen worden. Er wordt gebruik gemaakt van efficiënte transportlijnen, die maatgericht per klant worden opgezet. Een goede samenwerking met de klant is dus onvermijdelijk. Blijven communiceren en samen groeien is het doel.

Aangezien Taste Sensations uitsluitend natuurproducten levert, kunnen er weleens onvoorspelbare dingen gebeuren. Extreme veranderingen in het weer veroorzaken soms problemen met de oogst. Dan is het belangrijk dat dit snel wordt gecommuniceerd en dat er een oplossing wordt geboden. Zowel Taste Sensations als Boekel AGF zijn flexibel ingesteld en werken servicegericht.

De samenwerking met Boekel AGF wordt als prettig ervaren. Makkelijke communicatie door korte lijnen, met een vaste contactpersoon. Je merkt dat er groei inzit. De markt is enorm in beweging en de groeifase is bij beide bedrijven al ingezet. Samen groeien, waarbij maatwerk en flexibiliteit gewaarborgd blijven, is onze toekomstvisie.”

Boekel AGF review Mark van Heumen
LEES REVIEWS VAN KLANTEN

Overige reviews

Lees een aantal reviews over Boekel AGF, geplaatst op telefoonboek.nl:

Er heerst een fijne sfeer en je werkt vaak met vaste contactpersonen. Korte lijntjes en wanneer er iets extra's nodig is springen ze hierop in.- Willem
Mooi bedrijf, goede service! Vriendelijke mensen, die oog voor kwaliteit hebben.- B. Vindar
Het is een heel goed bedrijf met hele vriendelijke mensen. De service is goed en je wordt meteen geholpen. De prijzen kunnen ze op een goed niveau houden, net als de kwaliteit. Het is echt een aanrader om mee samen te werken.- Yasmina El Aboeti

“Versheid in zijn element”.

INLOGGEN BESTELBOX InOne
CONTACT
BOEKEL AGF ON TWITTER