Reviews van klanten

Wij zijn overtuigd van onze sterke punten en werken er hard aan om deze te blijven waarborgen. Wil je ze ook van onze klanten horen? Hieronder laten we een aantal van hen aan het woord over hoe zij de samenwerking met Boekel AGF ervaren.

Erik Winkel
Chefkok 
Golfvereniging De Dorpswaard, Piekengolf

Ik werk al een aantal jaar tot volle tevredenheid samen met Boekel AGF.
De korte lijntjes vind ik erg prettig, in Luigi heb ik een vaste contactpersoon die ik bij wijze van spreken dag en nacht kan bellen. Hij heeft zelf een achtergrond als chefkok en denkt actief met me mee. De vakkennis en betrokkenheid van de medewerkers zijn ook opvallend positief. Mocht het nodig zijn, dan gaan we om de tafel zitten om samen tot iets moois te komen.

Boekel AGF levert maatwerk. Onze specifieke wensen worden in overleg uitgevoerd. En dat tegen scherpe, concurrerende prijzen.

Bijzonder is dat Boekel AGF 7 dagen per week levert. Hiermee onderscheiden ze zich echt in deze markt. De horeca kan onvoorspelbaar zijn en dan is het handig dat je een leverancier hebt die flexibel is ingesteld.

In geval van nood kan ik op Boekel AGF rekenen. Recent was het ondanks de slechte weersvoorspelling ineens prachtig weer. Het hele restaurant zat vol, terwijl we daar niet op hadden gerekend. Eén telefoontje was voldoende om binnen een half uur onze spoedbestelling al in huis te hebben.

Boekel AGF review Erik Winkel Piekengolf De Dorpswaard

René en Inge Hanse
Gastheer, gastvrouw
Restaurant Juffrouw Tok Tiel

Familierestaurant Juffrouw Tok is bekend bij iedereen in Tiel en wijde omgeving. René en Inge Hanse zijn sinds 2012 de drijvende krachten achter Juffrouw Tok Tiel. Samen met hun twee dochters runnen ze zowel Juffrouw Tok als Grillmasters …on wheels, een nieuw concept met een grillsmoker die op locatie kan komen. Dit is een hele beleving waarbij onder meer zelfgerookt hout wordt gebruikt voor een unieke ervaring.

Kwaliteit, versheid en originaliteit zijn belangrijk in alles wat de familie Hanse onderneemt. Ook het familiegevoel wordt uitgedragen, de medewerkers zijn een hechte groep waarin ook nieuwkomers gastvrij worden opgenomen.

In de beginperiode waren ze zoekende qua leverancier. De een kon geen constante kwaliteit leveren, bij de ander was er een verplichte minimumafname en meestal kon er niet variabel besteld worden.

Al deze problemen waren opgelost zodra Inge online Boekel AGF vond. Na het plaatsen van een proefbestelling waren ze al snel vaste klant. De versheid en kwaliteit van de producten is meer dan ruim voldoende. Er kan flexibel besteld worden, en de leveringen zijn van een constante samenstelling en kwaliteit. De salade wordt zelfs op maat gemaakt zodat deze precies aansluit op de wensen van Juffrouw Tok.

Bovendien heeft Boekel AGF ook bijzondere producten (denk hierbij aan bijvoorbeeld eetbare bloemen) en dat is vooral voor René een uitdaging; hij serveert graag iets verrassends aan de klanten die eens iets anders willen proberen.

Nog een pluspunt: de representatieve, vaste chauffeur die op tijd komt leveren en tijdens het werken toch altijd even tijd maakt voor een gezellig praatje. Een persoonlijk verhaal en weten waar de producten vandaan komen, ook daarin speelt Boekel AGF een grote rol.

Boekel AGF review Juffrouw Tok

Rick Faber
Délifrance ‘s-Hertogenbosch

Délifrance is al 30 jaar gevestigd in het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch. Sinds 2007 runt Rick Faber met veel succes het filiaal. Ongeveer de helft van de gasten bestaat uit terugkerende, vaste klanten. De kwaliteit is constant en het uitgebreide assortiment is populair, zowel bij de vaste klantenkring als de dagjesmensen.

Vanaf de oprichting van Boekel AGF is Délifrance al vaste klant. Dagelijks worden er naar tevredenheid goede, verse producten geleverd. Indien nodig is er altijd een nalevering mogelijk en het assortiment van Boekel AGF is breed.

Ook is Rick zeer te spreken over de vriendelijke chauffeur van Boekel AGF die dagelijks de bestelling komt brengen. Deze weet de weg, en levert de verse producten tot in de koeling af. Dat is nog een zorg minder, het team kan doorgaan met de voorbereidingen en weet dat de voorraad weer op orde is.

Zowel Délifrance als Boekel AGF streven naar het leveren van een constante kwaliteit en die formule werkt. Tel daarbij op het gastvrije en vriendelijke team bij beide bedrijven en het plaatje is compleet.

Boekel AGF review Délifrance Den Bosch Delifrance 's-Hertogenbosch
REVIEWS VAN LEVERANCIERS

Overige reviews

Lees een aantal reviews over Boekel AGF, geplaatst op telefoonboek.nl:

Er heerst een fijne sfeer en je werkt vaak met vaste contactpersonen. Korte lijntjes en wanneer er iets extra's nodig is springen ze hierop in.- Willem
Mooi bedrijf, goede service! Vriendelijke mensen, die oog voor kwaliteit hebben.- B. Vindar
Het is een heel goed bedrijf met hele vriendelijke mensen. De service is goed en je wordt meteen geholpen. De prijzen kunnen ze op een goed niveau houden, net als de kwaliteit. Het is echt een aanrader om mee samen te werken.- Yasmina El Aboeti

“Versheid in zijn element”.

INLOGGEN BESTELBOX InOne
KLANT WORDEN
CONTACT
BOEKEL AGF ON TWITTER

Op social media

Boekel AGF instagram review compliment
Boekel AGF instagram review compliment
Boekel AGF instagram @BoekelAGF